• Billigt golfmedlemsskab
Bliv medlem nu!

Find vej

Klubmesterskab 2018

Gudhjem Golfklub afviklede i weekenden den 25. – 26. august klubmesterskaber på hjemmebanen, New Course. 17 deltagere havde trodset vejrguderne og gennemførte de 2 runder i nogenlunde golfvejr.

Banen præsenterede sig fra sin bedste side og greens rullede dejligt hurtigt – lidt for hurtigt vil nogen måske mene!

I herrerækken blev Siemen Coff Van Leeuwen klubmester med i alt 178 slag – runner up blev Mathias Fliis Madsen i 194 slag.

Hos Damerne blev det Elli Faber der i 229 slag vandt foran Inge Horsner i 238 slag.

I Stableford rækken vandt Lennart Postborg med 62 point efter de to runder foran Najaaraq Andersen i 55 point.

Arrangementet blev afsluttet med en lækker frokost og præmie overrækkelse hos Benjamin på Stenby Mølle.

På gensyn igen i 2019, med forhåbentlig lidt flere deltagere.

website & cms © 1998-2013 Tilde.dk