Novasol Match 2024

Turneringen er åben for tilmelding

Der er nu åbent for tilmeldinger til 2024.

Old Course og New Course er i spil

Tilmelding senest 1. april 2024 via formular. Du kan også finde tilbud om overfart, overnatning, deltagerlister til matchen.
Bemærk venligst, at tilmelding først er gældende når betaling er modtaget – ”Først til mølle”.

Novasol – matchen bliver nu med fire runder 27. – 31. maj 2024.
Alle 4 runder spilles på Rø Golfbaner og de tre bedste runder tæller i den samlede stilling.

Prisen vil i 2024 være incl. ugekort til spil på begge baner, green fee formatch søndag den 26. maj, match fee formatch, velkomstarrangement, 3 x frokostbuffet på spilledagene 27., 28.,30., 31. maj og ikke mindst afslutningsmiddag den 31. maj på Hotel Abildgaard, Tejnvej 100, 3770 Allinge.

Velkomstarrangement
søndag den 26/5-24 kl. 19.00 i Nordlandshallen Café Mellembyerne
Afslutningsarrangementet er
fredag den 31/5-24 kl. 19.30 på Hotel Abildgaard.
Øl – vand – vin ad libitum er inkluderet.

Der er nu åbent for tilmeldinger:
HUSK! Tilmeldingen er kun endegyldig når turneringefee er indbetalt.
Bank: Sydbank reg. nr. 6060 kt.nr. 1139623. MobilePay nr. 12197 mr.: GGK

Tilmelding til Novasol Match 2024

  Hvor meget vil du deltage

  Gæst til velkomst og/eller afslutning

  Tilmeld Buggyreservation

  Vil bruge buggy følgende dage

  Valg

  Med “All Inclusive”, kan man spille på begge baner i en uge, deltage i formatchen, og deltage i Novasol matchen samt være med i velkomst- og afslutnings-arrangement.

  Lokal tilmelding til Novasol Match 2024

   Hvor meget vil du deltage

   Gæst

   Valg

   Information om årets Novasol-turnering 2024

   Golfspillernes paradis
   På Bornholm er naturen ikke noget som man tager ud og besøger. Den er der hele tiden og man er midt i den med stejle dramatiske klippekyster, urskovlignende skove med anemonetæpper i bunden. Danmarks bedste badestrande og det største vandfald er bare nogle af naturperlerne man kan opleve på Bornholm. Intetsteds er naturen så nærværende som på de bornholmske golfbaner og netop naturoplevelsen har betydet at nogle af øens golfhuller, af førende tidsskrifter er kåret som nogle af Danmarks bedste golfhuller. Nu er der en unik mulighed for at prøve de meget forskellige golfbaner på en gang. Novasol-matchen har igen ændret konceptet og spilles nu 4 runder i Rø. Det vil sige at du får ”den største perle af dem alle” Old Course 2 gange, New Course 2 gange, hvor der er en fantastisk udsigt over Østersøen og Christiansø. Samtidig deltager man i en hyggelig og attraktiv turnering, hvor de gode traditioner fastholdes og nyheder kommer til. Prisen for deltagelse vil fortsat indeholde match-fee, velkomstarrangement med let buffet, øl og vand, frokostbuffet/platte på de tre første spilledage og et storslået afslutningsarrangement. Derudover kan man også deltage i formatch den 26. maj.
   Bemærk! Det er ikke tilladt at have hund med på banen under turneringen.

   Hvad er deltagergebyret
   Deltagergebyret på dkr. 2.395,- pr. person (incl. evt. formatch)
   Tilmeldingen er først gældende når beløbet er modtaget.

   Formatchen er med i prisen og tilmelding er først gældende når betaling er modtaget. Vi har stor succes med vores ugekort (1.200,- pr. person) Det er derfor blevet besluttet at man gør ugekortet obligatorisk og får, matchen, formatchen, og naturligvis frit spil hele ugen til denne pris!

   Golf Buggy´s:
   Det vil være muligt at leje Buggy (der er 25 biler til rådighed) – først til mølle. Pris 1.200,00 = uge kort = 1 runde hver dag. Ekstra runder kan tilkøbes for kr. 150,00 pr. runde. For at så mange som muligt kan leje Buggy, skal der reserveres buggy til kommende dag senest kl. 12.00 dagen i forvejen. Dvs. uden for turneringen skal evt. runder i Buggy reserveres dagen i forvejen og senest kl. 12.00
   Betaling til Sydbank reg. nr. 6060 – 1139623 eller MobilePay 12197 Gudhjem Golfklub.

   Formatch:
   Formatchen er åben for alle golfere og afholdes Søndag d. 26. maj kl. 10 på Old Course i Rø (er incl. i tilmeldingsgebyret.)
   Pris for golfere, der ikke deltager i selve Novasol Matchen, udgør kr. 300,00 + Matchfee kr. 75,00
   Tilmelding sker ved tilvalg ved tilmeldingen på www.gudhjemgolfklub.dk

   Velkomstarrangement:
   Deltagerne bydes velkommen med et arrangement på Café Mellembyerne i Nordlandshallen, Allinge søndag den 26. maj kl. 19.00.
   Ekstra person kan tilkøbes for kr. 250,00.
   Afslutning:
   Afslutningsarrangement på Hotel Abildgaard fredag den 31. maj kl. 19.30.
   Ekstra person kan tilkøbes for kr. 350,00.

   Bank: Sydbank reg. nr. 6060 kt.nr. 1139623.
   MobilePay nr. 12197 mr.: GGK

   Max. 128 deltagere. Der spilles på en bane om dagen.
   Tilmeldingen bliver først registreret når beløbet er indbetalt.

   Hvor skal vi bo – hvad med reservationer.
   Vi anbefaler gerne ophold på Hoteller, pensionater mv. – Vi samarbejder med en lang række af disse, derudover råder vi over en række golfferiehuse ved banen, som ligeledes kan lejes. se evt: Hoteller – Gudhjem GolfklubGolfophold – Gudhjem Golfklub

   Formatch
   En god tradition skal fastholdes og udbygges. I 2024 afholdes der Formatch den 26. maj på Old Course kl. 10.00 med løbende start. Marker ved tilmelding eller ring til Rø Golfbaner 56484050.

   Flaskehuller
   Der vil være flaskehuller på begge baner. New Course hul 10 og 18. / Old Course hul 4 og hul 13. Spilledage 27., 28., 30. og 31. maj 2024. Der spilles på de to baner i Rø. Startlister offentliggøres senest på velkomstmødet (mandag) og hvis muligt på www.golfbox.dk inden. Der spilles med gunstart kl. 9.00. Matchen skydes af 5 timer senere, hvorefter man kun må færdigspille påbegyndte huller. Et hul betragtes som påbegyndt når bare en i bolden har slået ud.

   Der gøres opmærksom på at scorekort føres digitalt – scorekort kan dog afhentes senest 30 minutter før starttid. Spilleren skal fremvise gyldigt handicapbevis. Præmier
   Der vil som sædvanligt være et overdådigt præmiebord. Særlige proportioner
   De af R & A Rules Limited og The United States Golf Association fastsatte regler samt klubbernes lokale regler er gældende. Damerne spiller fra rød tee, herrerne fra gul. Afgørelse ved lige scorer. Resultatet af de sidste lige 9, 6, 3 og sidste hul. Er resultatet stadig lige foretages der lodtrækning. Der må ikke anvendes caddie, dog kan eltrollys benyttes, Golfbiler er ligeledes tilladt ved gangbesvær. Afstandsmåler tilladt. Kanonstart kl. 09.00 – 5 timer.
   Handicapbegrænsning er max. 54 tildelte slag.

   Velkomst og afslutningsarrangement
   Søndag den 26. maj bydes deltagerne velkommen med et arrangement i Café Mellembyerne (Nordlandshallen) – kl. 19.00. Afslutningsarrangementet den 31. maj med spisning, underholdning og overrækkelse af præmier er igen på Hotel Abildgaard kl. 19.30. Drikkevarer øl-vand-vin inkluderet under spisningen. (19.30 – 21.30)

   Har du spørgsmål er du velkommen til kontakte turneringsledelsen på Rø Golfbaner.