Bornholm Masters 2024

Kære golfspiller

Turneringen spilles i Rø på begge baner den 24. juli og den 26. juli.

Bornholm Masters 2024 – 15. årgang

Du/I var med til, at vi i 2023 var 86 deltagere, dog kom der en del afbud grundet forskellige omstændigheder, så vi “kun” blev 72 spillere. Der var 18 nye spillere som aldrig har været med i turneringens 14. årige levetid.

I 2023 var vejret også fint, onsdagen var lidt blæsende, til gengæld var fredagen helt fantastisk og spillet forløb gnidningsløst. Der var masser af gaver til alle spillere, tak, tak til alle vores fantastiske gode sponsorer.

Næste år (2024) bliver mit sidste ved “roret”, jeg mener at efter 15 år skal man stoppe på toppen. Jeg har været fantastisk glad for alle disse år, har mødt mange søde rare golfspillere, og igennem turneringen har jeg også fået mange tilkendegivelser for mit arbejdet. I 2025 vil 2 nye spillere tage over, nemlig Anders Jensen fra Phillipson WIne og Brian Frederiksen fra Glud Vin, begge har tilknytning til øen, og jeg er sikker på at de vil føre turneringen videre i samme ånd. Jeg glæder mig til at jeg kan spille med i turneringen igen i 2025, det har jeg ikke gjort i 10 år.
Igen i 2024 spiller vi stableford, onsdag og fredag i uge 30, og vi spiller henholdsvis New Course og Old Cource. Der spilles på begge baner begge dage, dette er for, at alle spillere kommer hurtigere i klubhuset. Dem som spiller New Cource onsdag, spiller så Old Cource fredag og omvendt.

Længste drive på fairway for alle 3 rækker på New Cource vil være hul 9. Tættest pinden vil være hul 10, længste drive på fairway for alle 3 rækker på Old Cource vil være hul 18, og tættest pinden vil være hul 4, husk at notere jer dette.

Vi spiller efter DGU regler, og er den enkelte i tvivl, så spørg din markør. Jeg opfordrer igen i år til, at alle spiller lidt hurtigere, saml op når du ved, at du ikke kan opnå point på hullet, det fremmer spillet meget.

Efter fredages runde vil der være præmieoverrækkelse, og som sidste år vil der være to rækker for herrerne (grundet den store tilslutning), A-rækken fra 0,0-20,0 og B rækken fra 20,1-36,0 og en række for damerne 0,0 – 36,0. Det højeste antal tildelte slag i turneringen vil være 36 slag, uanset om ens handicap er højere.

Igen vil Allan Juhl fotografere spillerne om fredagen, derfor opfordrer jeg jer alle til at blive, til dette er overstået, det vil ske umiddelbart efter præmieoverrækkelsen.

Efter præmieoverrækkelsen har Benjamin i restauranten lavet en 2 retters menu som vil koste kr. 299,- pr. person + drikkevarer. Middagen vil have starttid kl. 1830, og skal betales sammen med tilmeldingen.  Se denne pdf- fil.

I 2024 vil tilmeldingen ske via den nedenfor viste formular – I skemaet udfyldes felterne og startgebyr på 200 kr. + greenfee, ugekort mv. samt eventuelt for spisning, indbetales til Gudhjem Golfklub: konto 6060-113 96 23 eller mobilpay 12 197, Gudhjem Golfklub, kun herefter er tilmeldingen accepteret.

Max tilmelding er 120 spillere. Bemærk! Det er ikke tilladt at have hund med på banen under turneringen.

Obton, (som producerer solenergi parker) sponsorerer golfturneringen igen i år.

Ophold:
Jeg har sammen med Team Bornholm igen i år lavet en aftale, som går ud på, at såfremt I booker igennem dem på www.Teambornholm.dk, vil I få 10 % på leje, men husk at nævne Bornholm Masters 2024.

Jeg ved godt, at jeg er tidlig ude, men jeg fornemmer, at vi godt kan blive flere i 2024, det er jo jubilæumsår.

Jeg glæder mig til at I tilmelder jer på nedennævnte formular, og jeg glæder mig til et par rigtige hyggelige dage sammen med jer, et par gode runder golf, godt selskab og ikke at forglemme, – godt vejr.

For jer som kommer ovrefra, så husk at bestille bolig og færgebilletter i god tid, der er run på Bornholm, og det skyldes bla de efterhånden meget fornuftige færgepriser.

Lad nu være med at bestille færge hjem fredag eftermiddag, men tag eventuelt en om aftenen, eller en overnatning mere, Bornholm er jo skøn.

Vi ses på Bornholm i uge 30 – måske før – På gensyn.

Vi ønsker jer en glædelig Jul samt et godt Nytår.

Morten Kofoed
bornholmmasters@gmail.com

Tilmelding til Bornholm Masters 2024

Hvor meget vil du deltage

Prisvalg Bornholm Masters 2024

Husk at tilmelding først er gældende når det valgte beløb er indbetalt til Gudhjem Golfklub. Sidste frist for tilmelding er: 15-06-2024.
    Konto 6060-113 96 23 eller mobilpay 12 197, Gudhjem Golfklub