GGK Persondata politik

ORIENTERING OM PERSONDATA – EU.S DATABESKYTTELSESFORORDNING (GDPR)

Kære golfspiller i Gudhjem Golfklub (og Nordbornholms Golfklub).

Gudhjem Golfklub (GGK) arbejder for udbredelse og forbedring af mulighederne for golfsporten i Danmark og varetager golfsportens interesser og udvikling. Derudover forestår vi administration af egne medlemmer samt medlemmer tilknyttet Nordbornholms Golfklub (NBGK).

Til brug for dette arbejde indsamler vi en række oplysninger om dig i og fra den golfklub, hvor du er medlem. Vi passer vi godt på de personlige oplysninger, vi modtager om dig.

Nye EU-regler gør, at du kan føle dig endnu mere tryg
EU har besluttet at skærpe kravene til, hvordan virksomheder, organisationer og offentlige institutioner bruger og behandler personlige oplysninger. Formålet med de nye regler er at beskytte dig endnu bedre.
EU.s databeskyttelsesforordning (GDPR) træder i kraft den 25. maj 2018 og gælder ikke kun for Dansk Golf Union og golfklubber, men for alle virksomheder, organisationer og offentlige institutioner.

Se vores politik om personlige oplysninger
De nye regler betyder, at vi har opdateret vores persondatapolitik.
Persondatapolitikken kan ses på vores hjemmeside, herunder hvilke personlige oplysninger vi indsamler, og hvordan vi bruger og behandler dem samt en række andre nyttige informationer. Vor persondatapolitik omhandler primært medlemmer, ansatte og frivillige i GGK men også medlemmer i NBGK

For de fleste golfspilleres vedkommende har vi almindelige persondata som navn, fødedato, adresse, klub, handicap etc. (medlemsoplysninger). Alle data bruger vi kun til at varetage sporten og klubbens interesser samt administrative krav i bogføringsloven etc.

Information til dig som medlem
Vi har sendt en mail til alle medlemmer af GGK, så du ved, at vi lever op til de nye regler og passer godt på dine personlige oplysninger og data.
Persondatapolitikken for GGK er at finde på klubbens hjemmeside https://www.gudhjemgolfklub.dk
Du kan altid henvende dig til GGK og få oplyst, hvilke oplysninger vi har på dig og få evt. fejlagtige data rettet. Vi ønsker dig en fortsat god golfsæson De bedste golfhilsner Gudhjem Golfklub

Persondatapolitik i Gudhjem Golfklub